Αρχική Επικοινωνία Χάρτης Ιστοτόπου En


Massage (μασάζ)

Με τον όρο massage αναφερόμαστε στη μάλαξη των μαλακών μορίων του σώματος με τη χρήση λαδιού. Πρόκειται για μια σειρά ειδικά επιλεγμένων τεχνικών βασισμένη στις αρχές της ανατομίας, που χαλαρώνει τους μύες και τονώνει τα άλλα συστήματα του οργανισμού (κυκλοφορικό, λεμφικό και νευρικό). Όταν γίνεται από ειδικό μπορεί να προκαλέσει στον εγκέφαλο χημικές αλλαγές που είναι ικανές να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν σώμα και πνεύμα αλλά ταυτόχρονα να μειώσουν τα επίπεδα των ορμονών του stress. Επίσης μειώνεται το ουρικό και το γαλακτικό οξύ στους αθλητές. Το συστηματικό massage τονώνει τους ανοσοποιητικούς μηχανισμούς του σώματος (με την αποβολή τοξινών) και ενυδατώνει το δέρμα.
Πώς είναι μία συνεδρία massage;
Το massage εφαρμόζεται σε γυμνό δέρμα (φυσικά μπορείτε να φοράτε το εσώρουχό σας). Θα είστε σκεπασμένος με ένα σεντόνι ή πετσέτα και κάθε φορά που δουλεύεται ένα μέρος το ξεσκεπάζουμε και εφαρμόζουμε τις τεχνικές που περιλαμβάνουν θωπείες, τριψίματα, χτυπηματάκια και διατάσεις. Κατά τη διάρκεια του massage χρησιμοποιείται βιολογικό αμυγδαλέλαιο. Διαρκεί περίπου 50'.
Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;
Για τις οξείες καταστάσεις καλό είναι να γίνουν τουλάχιστον 2 εφαρμογές. Γενικά δεν υπάρχουν αντενδείξεις όσον αφορά τη συχνότητα των συναντήσεων.
Πόσο κοστίζει;
Mία συνεδρία massage κοστίζει 50eurο. Η επίσκεψη κατ'οίκον κοστίζει 70euro.
Δείτε επίσης: