Αρχική Επικοινωνία Χάρτης Ιστοτόπου En

Γιατί να κάνω Chen taiji;

Είμαι μικρός – είμαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνω Qi gong;
Σε ποιούς απευθυνόμαστε.

Τα οφέλη του Τaiji και του Qi gong έχουν καταγραφεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι δύο πρακτικές που ασκεί όλο και μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων: Αθλητές που θέλουν να αυξήσουν τις επιδόσεις τους και μέσω της καλλιέργειας της συγκέντρωσής τους να μειώσουν το σωματικό (και ψυχολογικό τους) στρες.
Ερασιτέχνες αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, ή άτομα που δεν έχουν ασχοληθέι ξανά με τη γυμναστική.
Ελάτε σε εμάς, ποτέ δεν είναι αργά!
Ακόμα, το Chen Taiji και το Qi gong είναι ιδανικά για άτομα που θέλουν να μείνουν ενεργοί κατά τη περίοδο αποκατάστασης τραυματισμών αλλά και για άτομα που θέλουν να δυναμώσουν χωρίς το κίνδυνο τραυματισμών!
Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν: Ζέσταμα των αρθρώσεων Αερόβια άσκηση και ασκήσεις για ενίσχυση της αναπνοής Μυική ενδυνάμωση Εκμάθηση φόρμας κινήσεων (τεχνικές) Διατάσεις Χαλάρωση και Διαλογισμός

Πως το Chen Taiji και το Qi gong μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή...

Τα τελευταία χρόνια, ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων (φυσίατροι, φυσικοθεραπευτές, νευρολόγοι και ψυχαναλυτές) προτείνουν την εξάσκηση στο Taiji και το Qi gong!
Η εκτέλεση των παραδοσιακών φορμών, προσσεγγίζει το σώμα σαν σύνολο (νους - σώμα - ψυχή) με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Για τον λόγο αυτό, κατά περιόδους διοργανώνουμε συναντήσεις με στόχο τη μελέτη στο θεωρητικό κομμάτι για πιο σωστή ενεργειακή τοποθέτηση κατά την εξάσκησή μας σε αυτές τις τέχνες.
Η ύλη περιλαμβάνει: Ανάλυση της αναπνοής Μέθοδοι αυτομασάζ Γνωριμία με τους κύριους μεσημβρινούς και με βασικές τεχνικές χαλάρωσης (τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόζετε μόνο σε συγγενείς και και κοντινούς σας φίλους) Διαλογισμός
Δίνουμε έμφαση στη σωστή εκγύμναση και ανάπτυξη της ενέργειας μας μέσω των πανάρχαιων κινήσεων από το παραδοσιακό κινέζικο Chen taiji και το Qi gong. Χαρίστε δύναμη, χάρη και εκρηκτικότητα στο σώμα, ηρεμία στο νου, ευεξία και ενεργητικότητα.
Επικοινωνήστε για ένα δοκιμαστικό μάθημα δωρεάν!
«Πίσω