Αρχική Επικοινωνία Χάρτης Ιστοτόπου En

Rejuvance - Τεχνική μασάζ για το πρόσωπο

Το Rejuvance (ρεζουβάνς) είναι μια εναλλακτική μορφή θεραπείας για την αναζωογόνηση του προσώπου. Πρόκειται για ένα ήπιο μασάζ με τεχνικές που εφαρμόζονται επιφανειακά στο δέρμα και αποτελεί ένα φυσικό lifting προσώπου.
Σε πρώτο επίπεδο με τις ειδικές αυτές κινήσεις απελευθερώνεται ο συνδετικός ιστός του προσώπου από την ένταση και τα μπλοκαρίσματα που έχουν δημιουργηθεί  από μακροχρόνιες εκφραστικές συσπάσεις  που έχουν γίνει μόνιμες με το πέρασμα του χρόνου. Έτσι βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία του αίματος βοηθώντας τη μεταφορά οξυγόνου, νερού και άλλων ουσιών  ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο.
Σε δεύτερο επίπεδο, με πιο βαθιές κινήσεις άλλα ιδιαίτερα χαλαρωτικές, αντιμετωπίζουμε  τα σφιξίματα και  τη πτώση μυών - κάτι που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες. Σε αυτη τη φάση γυμνάζουμε όλους τους μύες του προσώπου, έναν έναν. Σαν ένα lifting με απόλυτα φυσικό τρόπο.
Η σειρά των τεχνικών ολοκληρώνεται  με την πίεση θεραπευτικών βελονιστικών σημείων.
Με το Rejuvance: Οι ιστοί του προσώπου αποτοξινώνονται Το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται και επιτυγχάνεται σύσφιξη του οβάλ Οι ρυτίδες λειαίνονται Τα μάτια "ανοίγουν" και αντιμετωπίζονται οι "σακούλες" Όλο το πρόσωπο "ανεβαίνει", ενυδατώνεται από μέσα και δείχνει πιο λαμπερό.
Επιπλέον, ανακουφίζει από το σύνδρομο κροταφογναθικής άρθρωσης (τρίξιμο των δοντιών τη νύχτα), από πονοκεφάλους και εντάσεις στον αυχένα-ώμους και στο τριχωτό της κεφαλής.
Πως είναι μια συνεδρία rejuvance
Σαν πρώτη κίνηση γίνεται ένας απλός καθαρισμός με βιολογική λοσιόν. Οι τεχνικές απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού συνήθως δε περιλαμβάνουν χρήση λαδιών. Παρ’ όλα αυτά, αν το πρόσωπο είναι αφυδατωμένο μπορεί να χρησιμοποηθεί μείγμα από λάδι και αιθέρια έλαια, ειδικά για την ανάπλαση των κυττάρων (βιολογικά). Ακολουθεί η γύμναση των μυών και πίεση βελονιστικών σημείων. Διαρκεί περίπου 60'.
Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;
Μια ολοκληρωμένη θεραπεία αποτελείται από 6 συνεδρίες. Κάθε μία εστιάζει σε διαφορετικό μέρος του προσώπου αν και σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να επιμείνουμε για περισσότερο από μία φορά (πχ μια ουλή). Το Rejuvance έχει καταπληκτικά αποτελέσματα όταν γίνει ολοκληρωμένα αλλά μπορεί να γίνει και πιο εντατικά, πχ σε 4 ή 5 συνεδρίες ή ακόμα και σε μία  αν κάποια σημαντική περίσταση το απαιτεί, όπως π.χ ένας γάμος.
Πόσο κοστίζει;
Το κόστος  εξαρτάται από τον αριθμό των συνεδριών.
Δείτε επίσης: